„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+1.6 °C
daži mākoņi

Atjaunota 3. maršruta tramvaja kustība līdz cietoksnim

Tā kā Kohēzijas fonda atbalstītajā projektā būvdarbi ir pabeigti, atjaunota 3. maršruta tramvaja kustība līdz cietoksnim, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.
AS “Daugavpils satiksme” īsteno projektu “Videi draudzīga sabiedriskā transporta attīstība Daugavpils pilsētā, 2. kārta”, kura ietvaros tiek veikti būvdarbi posmā Parādes iela--Cietokšņa iela--cietoksnis, kur kursēja 3. tramvajs. Sakarā ar vērienīgajiem būvdarbiem, 3. maršruta tramvaju kustība šajā posmā bija pārtraukta, bet kopš 14. oktobra tiek nodrošināta pēc ierastā saraksta.
Projekta “Videi draudzīga sabiedriskā transporta attīstība Daugavpils pilsētā, 2. kārta” mērķis ir veicināt videi draudzīga sabiedriskā transporta izmantošanu un pasažieru skaita pieaugumu videi draudzīgā sabiedriskā transportā Daugavpilī. Tā kopējās izmaksas -- 11 842 188 eiro.