„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.4 °C
daļēji mākoņains

Rotko mākslas centrā skatāmas šī gada noslēdzošās sezonas izstādes

No 16. novembra Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā apskatei "zaļajā režīmā" ir pieejami pieci jauni šī gada noslēdzošās sezonas izstāžu projekti.

Britu mākslinieks Maikls Kidners (1917--2009), divdesmitā gadsimta sešdesmito gadu optiskās mākslas pionieris, ir pārstāvēts ar vērienīgu darbu kolekciju izstādē "Mīlestība ir kosmisks vīruss". Ilzes Lībietes grafikas darbu retrospektīva ir skatāma izstādē "Ceļš uz jūru", savukārt Jānis Kupčs savu radošumu glezniecībā atklāj izstādē "Cietsirdīgās romances".

Vācu mākslinieka Daniela Fuksa kokgriezumi pārsteidz skatītājus izstādē "Radīšana", bet franču mākslinieces Elisas Maršālas glezniecības pamatelementi un krāsas atklājas izstādē "Starptelpa".

Jaunās sezonas izstādes mākslas cienītājiem būs pieejamas līdz 2022. gada 16. janvārim. Ierodoties uz izstāžu apskati, apmeklētājiem būs jāuzrāda “Covid-19” vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.