„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 9. maijs
Ceturtdiena
Einārs, Ervīns, Klāvs
-1.7 °C
apmācies

FN-SERVISS - labākās pieredzes nodrošināšana ugunsdrošībā un darba aizsardzībā tagad arī Daugavpilī

Droša vide ikdienā pasargā mūs no negaidītiem pavērsieniem, taču ne vienmēr zinām, kā izmantot drošības spilvenu, lai tas mūs pasargā, nevis ievaino. Līdz ar pandēmiju aktualizējusies ir epidemioloģiskā drošība, taču vienlīdz svarīga ikdienas dzīvē ir arī ugunsdrošība un darba drošība.

Atbildība ir jāuzņemas ne tikai par savu drošību, bet arī par līdzcilvēku un garāmgājēju. Mūsdienās cilvēka veselībai draudzīgu apstākļu nodrošināšana ir kļuvusi par neatņemama sastāvdaļu gan uzņēmumos, gan pašvaldības un valsts iestādēs, kā arī ikdienas ritmā pirms un pēc darba vai pusdienu pārtraukuma laikā. Praktiskas nodarbības, attālinātas apmācības zinošu un profesionālu speciālistu klātbūtnē spēs Jums nodrošināt viens no vadošajiem ugunsdrošības un darba aizsardzības pakalpojumu sniedzējiem Baltijā - FN-SERVISS, kurš tikko ir atvēris filiāli Daugavpilī, Miera ielā 57.

“Ikviens Daugavpils vai tās apkaimes iedzīvotājs vai uzņēmējs, kam interesē un rūp ugunsdrošības un darba aizsardzības jautājumi, ir mīļi gaidīts mūsu jaunajā filiālē, lai iepazītos ar piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstu, saņemtu izdevīgus piedāvājumus.” Atzīmēja SIA “FN-SERVISS” valdes locekle. “Esam patiesi priecīgi un gandarīti, ka par spīti grūtībām un saspringtajai ekonomiskajai situācijai valstī un pasaulē, atradām resursus un iespēju vērt vaļā filiāli Daugavpilī, tādējādi nodrošinot pieejamību klientiem arī Latgales reģionā”.

FN-SERVISS piedāvā plašu pakalpojumu klāstu ugunsdrošības jomā - ugunsdrošības inventāra uzturēšana, automātisko ugunsdzēsības sistēmu montāža, remontdarbi, apkopes, kā arī ugunsdrošības instrukciju sagatavošana un instruktāžas nodrošināšana personīgi Jums un Jūsu darba kolektīvam.

Ikdienā pilnvērtīgai un drošai pienākumu veikšanai ir svarīga arī darba aizsardzība. Pakalpojumu paketē ir iekļauti darba vides risku vērtējumi, instrukciju izstrādes un instruktāžas darbiniekiem, kā arī darba aizsardzības audita veikšana. Ja uzņēmumam, kuru pārstāvat ir nepieciešama pilnīga vai daļēja darba aizsardzības uzraudzība, FN-SERVISS nāks palīgā.

Ikdienas rūpes par drošību ir uzņēmuma atslēga. Soli priekšā cilvēku vajadzību nodrošināšanā, piedāvājot mūsdienīgus, efektīvus un arī ērtus ugunsdrošības un darba aizsardzības risinājumus. Tāpat tiek nodrošināti šobrīd īpaši nepieciešamie individuālās aizsardzības un dezinfekcijas līdzekļi, kurus ir iespēja piegādāt arī apjomīgākā daudzumā, piemēram, izglītības iestādēm vai privātajiem uzņēmējiem. Sejas maskas, respiratori, cimdi, dezinfekcijas līdzekļi - šis un daudz kas cits FN-SERVISS filiālē Daugavpilī. Ja būs pieprasījums, būs arī piedāvājums.

Padomāts arī par izglītību un kvalifikācijas paaugstināšanu. Uzņēmums pilnvērtīgi sagatavo speciālistus ugunsdrošības un darba aizsardzības profesionālās kvalifikācijas celšanai. Ņemot vērā valstī izsludinātos distancēšanās ierobežojumus, apmācības var notikt attālināti un ir pielāgotas šī brīža situācijai. Savukārt semināru klāsts īpaši interesants un bagātīgs būvniecības segmentam un citiem interesentiem, kuriem ir vēlme apgūt un iegūt zināšanas darba aizsardzībā un ugunsdrošībā. Atbilstoši savam ikdienas grafikam modernās tehnoloģijas dod izvēles iespēju – tiešsaistē apgūt zināšanas, sēžot mājās dīvānā, vai birojā.

Uzņēmums, kurš tirgū darbojas jau kopš 2002. gada, var lepoties ar jaunām darba vietām Daugavpilī un citos reģionos, kuras plānots ar laiku palielināt, nodrošinot ugunsdrošības un darba aizsardzības pakalpojumu pieejamību reģionā. Šobrīd Latgales reģiona komandai aicinām pievienoties vēl vienu klientu apkalpošanas speciālistu, savukārt ilgtermiņā aicinām sekot līdzi aktuālajām vakancēm mājas lapā www.fnserviss.lv.

Zaļā domāšana ir viens no veidiem, kurš šeit tiek piekopts, jo darbinieki netiek “sūtīti” no Rīgas, bet gan izmantots un sagatavots vietējais darba spēks.

Inovatīvi risinājumi, labākais saturs attālinātām instruktāžām, videomateriāli, testēšana. FN-SERVISS - labākās pieredzes nodrošināšana klientiem ugunsdrošībā un darba aizsardzībā.

Protams, tā ir iespēja katram saņemt pakalpojumu atbilstoši vajadzībām un pieejamajiem resursiem - gan lieliem uzņēmumiem ar ārvalstu kapitālu, gan maziem pašmāju ražotājiem.

Šobrīd tie ir 12 000 aktīvi klienti, tostarp “DEPO”, Leax Rēzekne, “Kesko Senukai Latvia”, “VIRŠI” un “Maxima Latvija” u.c., kuri ikdienā patērē uzņēmuma sniegtos pakalpojumus. Esi viens no augstās kvalitātes ieguvējiem - izvēlies FN-SERVISS!