„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Neoline T26 elektro skrejritenis ir uzticams un ērts pārvietošanas veids pilsētas robežās

Apmaksāta informācija

Elektriskie skrejriteņi jau labu laiku vairs nav tikai rotaļlietas kas ir paredzētas jautra laika pavadīšanai. Tie ir kļuvuši par pilntiesīgiem satiksmes dalībniekiem, kas ievērojami atvieglo cilvēku ikdienu, kā arī ļauj ātri sasniegt galamērķi. Tādēļ, lai izdarītu pareizo izvēli, ir ārkārtīgi svarīgi zināt modeļu īpašības un pieejamās funkcijas. Elektro skrejritenis Neoline T26 ir uzticams un ērts modelis ar paaugstinātu manevrētspēju un palielinātu braukšanas attālumu kas ir ideāli piemērots pilsētas ritmam.

Jāatceras, ka elektro skrejritenis ir pilnvērtīgs transporta līdzeklis, kam nepieciešama pienācīga tehniskā apkope, lai tas varētu kalpot ilgāku laiku. Savai un apkārtējo cilvēku drošībai, ir jāiepazinās ar ceļu satiksmes noteikumiem, jāiegādājas atstarojošie elementi braukšanai tumšajā diennakts laikā un arī nepieciešamais aprīkojums, lai pasargātu sevi no traumām.

Platie 10,5 collu bezkameru riteņi nodrošina labāku saķeri ar dažādām virsmām un dažādos laikapstākļos, un, braucot pāri nelīdzenumiem, riteņi mīkstina diskomforta sajūtu un tādejādi braucējs jūtas krietni ērtāk. Slēgtā priekšējā trumuļa bremze novērš netīrumu, putekļu un citu svešķermeņu iekļūšanu.

Uz aizmugurējā riteņa ir uzstādīts 350 W motors, kas ļauj sasniegt ātrumu līdz pat 30 km/h. Skrejritenis izcili tiek gala arī ar kāpumiem kalnā līdz 15° slīpumam. 10A litija jonu akumulators nodrošina 40 km nobraukumu ar vienu pilnu uzlādi. Uzlādes ligzda ir aizsargāta no putekļiem un netīrumiem, un pats elektriskā skrejriteņa lādētājs nav lielāks par klēpjdatora lādētāju.

Drošai braukšanai diennakts tumšajā laikā, elektro skrejritenis ir aprīkots ar atstarotāju, kā arī aizmugurē ir izvietoti gaismas lukturi, kas darbojas arī kā bremžu gaismas. Priekšējā luktura apgaismojuma leņķis ir regulējams.

Skrejritenim ir stiprināts alumīnija stūres rāmis, kur ir slēpts kabeļu un vadu novietojums. Tas palīdz ievērojami mazināt bojājumu riskus un garantē to drošību. Uz stūres rāmja atrodas sistēma, kas ļauj salikt skrejriteni tikai ar vienas rokas kustību. Stūre ir aprīkota ar mehānisku zvaniņu un gumijas rokturiem, kas nenoberž rokas ilgstošas braukšanas laikā. Modelim ir moderns displejs, kur tiek atspoguļoti tādi galvenie parametri, kā akumulatora uzlādes līmenis, pašreizējais ātrums, kopējais nobraukums kopš skrejriteņa iegādes un arī kopš ieslēgšanas brīža. Elektro skrejritenis ir vadāms ar trīs ātruma režīmiem un aprīkots ar kruīza kontroles funkciju, kuru var ieslēgt braukšanas laikā.

Klāja (deka) ir izgatavota no alumīnija un, neskatoties uz vieglumu, Neoline T26 elektro skrejritenis ir izturīgs un ar augstu klīrensu, kas palīdz tam pārvarēt nelīdzenumus un iespējamus šķēršļus uz ceļa. Neslīdošs gumijas pārklājums sniedz labāku atbalstu kājām, neļauj nokrist no skrejriteņa un padara braucienu vēl drošāku un ērtāku.

Neoline T26 ir kvalitatīvs un izturīgs elektro skrejritenis par saprātīgu cenu. Iegādājoties šo modeli, jūs iegūsiet uzticamu un kompaktu palīgu, kas ievērojami atvieglos jūsu ikdienas pārvietošanos pa pilsētu un ietaupīs jūsu laiku.