„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

Visdīvainākie loterijas uzvarētāju stāsti

Apmaksāta informācija

Iedomājieties dienu, kad Jums ir paveicies laimēt loterijā - tā noteikti būs diena, ko atcerēsieties visu atlikušo dzīvi. Un dažiem cilvēkiem ir izdevies piedzīvot visdīvainākos un neparastākos veidus, uzvarot loterijā. Rakstā variet apskatīt dažus no tiem!

1. Loterijas laimīgie skaitļi atnāca sapnī

Emīlija un Alekss Eskalera (Emaley and Alex Escalera) - pāris, kas dzīvo Stoktonā, Kalifornijas štatā, laimēja 509 328 eiro / 462 587 sterliņu mārciņas pēc tam, kad Aleksam izdevās uzminēt piecus no sešiem galvenajiem skaitļiem, kurus viņš nosapņoja. Kad Alekss pamodās no sapņa, zinot skaitļu virkni, viņš bija pilnīgi pārliecināts, ka šie skaitļi uzvarēs. Ņemot to vērā, viņš nolēma šos skaitļus izmantot Mega Millions loterijā. Pēc diviem mēnešiem viņš jau bija aizmirsis par loterijas biļeti, bet, kad viņš to pārbaudīja, uzzināja, ka ir laimējis balvu. Sapņi tiešām piepildās!

2. Reizēm tomēr ieklausieties tuvinieku teiktajā

Endrjū Klārks (Andrew Clark) no Linkolnšīras, Apvienotajā Karalistē, ieguva EuroMillions laimestu 83 609 821 eiro vērtībā, un viņš par to pat nezināja. Tikai pēc tam, kad viņa sieva un brāļadēls mudināja viņu iztīrīt kravas automašīnā esošo biļešu kaudzi, jo loterijas operatori paziņoja, ka ir nesaņemts laimests, viņš saprata, ka šis laimests ir viņa. Laimests tika atzīts par 12. lielāko laimestu visā valstī. Vitālijs Zavorotnijs arī mēdza spēlēt online pokers Latvijā, kā arī piedalījās vairākos pokera turnīros.

3. Jāsaka, ka par uzkopšanu noteikti maksā labi!

2017. gada janvārī Džoemels Panisa (Joemel Panisa) no Oregonas štata, ASV, uzkopjot savu biroju, nonāca pie aploksnes, par kuru viņš bija pilnīgi aizmirsis. Atverot to, viņš saprata, ka tā ir iepriekšējā gada Mega Millions biļete, turklāt ar laimestu! Par laimi, viņš nebija nokavējis, lai saņemtu savu balvu - 1 100 129 eiro. Cik tas ir neticami? Stāsta secinājums: regulāri uzkopjiet savu biroju!

4. Mācību pieredze: Kanādas pāris atrod laimējušo biļeti, palīdzot pildīt mājasdarbus

Palīdzot savam mazdēlam ar skolas projektu, Nicole Pedneault un Roger Larocque, veicot pētījumu, saskārās ar ārkārtīgi vērtīgu pārsteigumu. Gandrīz aizmirstā grāmatā par Japānu bija paslēpta Loto Quebec 1 miljona Kanādas dolāru (750 000 ASV dolāru) laimesta biļete no 2018. gada 15. aprīļa izlozes. Tā kā bija jau 2019. gada aprīlis, t. i., vesels gads kopš biļetes iegādes, pāris nekavējoties pārbaudīja Loto Quebec tīmekļa vietni, lai pārliecinātos, vai biļetes derīguma termiņš jau nav beidzies. Par laimi, viņi biļeti bija atraduši tieši laikā, jo viņiem bija atlikušas tikai divas dienas, lai saņemtu iespaidīgo laimestu.

5. Policists sadala loterijas biļeti ar viesmīli... un viņi uzvar!

Ņujorkas policijas detektīvs Roberts Kaningems astoņus gadus apmeklēja savu iecienītāko restorānu. Detektīvs Kaningems jau gatavojās atstāt dzeramnaudu Fileisai Penzo, kura restorānā 24 gadus bija strādājusi par viesmīli, kad tā vietā viņš viņai piedāvāja šādu darījumu: sadalīt visu, ko viņa kabatā esošā loterijas biļete varētu viņiem laimēt. Viņa piekrita, un pārējais ir vēsture - abi kopā laimēja 6 miljonus ASV dolāru. Laimīgais policists un viesmīle sadalīja laimestu pēc tam, kad izvēlējās saņemt ikgadējus maksājumus 285 715 dolāru apmērā.

6. Lotto biļetes piedzīvojumi veļas mazgājamajā mašīnā

Kāds vīrietis Jaunzēlandē vēl nebija pabeidzis remontēt savu māju pēc 2011. gada zemestrīces, kad, iztukšojot veļas mazgājamo mašīnu, atrada samīcītu, slapju Jaunzēlandes Powerball loterijas biļeti. Viņš nekavējoties steidzās uz vietējo lielveikalu, un, kad skeneris biļeti nepieņēma, viņš lika pārbaudīt skaitļus pie kases. Izrādījās, ka viņš bija laimējis 250 000 jaunzēlandiešu dolāru.

7. Cilvēks atgriežas no mirušajiem, lai divreiz uzvarētu loterijā!

Deviņdesmito gadu beigās Bils Morgans, austrāliešu kravas automašīnas šoferis, piedzīvoja sirdslēkmi pēc sadursmes auto avārijā. Viņš 14 minūtes bija klīniski miris, kas ir laiks, no kura lielākā daļa cilvēku reti atveseļojas bez ievērojamiem neiroloģiskiem vai smadzeņu bojājumiem. Tomēr viņš pēc 12 dienām pamodās no medicīniski izraisītas komas ar pilnīgi nekādām blakusparādībām.

Neilgi pēc šīs dīvainās notikumu virknes Bils Morgans nolēma loterijas stendā iegādāties loterijas biļeti un laimēja automašīnu 17 000 ASV dolāru vērtībā! Vietējā televīzijas stacija lūdza viņu no jauna parādīt šo laimestu sižetam, un tad Morans noskrāpēja biļeti, kas viņam laimēja vēl 170 000 dolāru! Daži cilvēki ir lūguši viņu izmēģināt veiksmi trešo reizi, taču Bils atteicies.