„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+19.5 °C
apmācies

Kādu nagu laku izvēlēties?

Apmaksāta informācija

Mainīgā skaistumkopšanas industrija nebeidz pārsteigt ar inovatīvi jauniem produktiem -  regulāri tiek piedāvāti dažādi jauni kosmētikas līdzekļi un piederumi. Dažkārt pat nevajag daudz! Mums sievietēm zināms, kā jauna lūpu krāsa vai nagu laka var uzlabot mūsu garastāvokli. Ikvienai sievietei  regulāras rūpes par rokām un nagiem ir nozīmīga skaistumkopšanas nodarbe, kuru ērti veikt arī mājas apstākļos. Dažādie roku kopšanas un manikīra produkti atvieglo šo procesu, lai nagi vienmēr izskatītos kopti un skaisti. 

Nagu lakas ir manikīra pamatelements. Nagu lakas sievietes pieskaņo ne tikai savam tērpam vai aksesuāriem, bet arī noskaņojumam.  Veikalos ir pieejams  plašs dažādu naglu laku toņu klāsts, lai katrai situācijai varētu pieskaņot atbilstošāko. Tā kā nagu lakas tiek izmantotas bieži, tad personīgos krājumus regulāri jāpapildina ar jauniem toņiem un laku nostiprinošiem līdzekļiem.

Gēla nagu lakas

Pēdējā laikā lielu popularitāti ieguva tieši gēla manikīrs, ko pastāvīgi iespējams veikt mājas apstākļos.

Gēla nagu laka ir ļoti populāra, jo stundas laikā var tikt pie skaistiem nagiem, kurus nevajag papildus kaltēt – var doties ikdienas gaitās nedomājot, vai laka jau ir pietiekami nožuvusi. Pateicoties savam unikālajam sastāvam, lakai ir intensīvs spīdums un tās uzklāšanai nav nepieciešams izmantot UV lampu.

Tas ir labs risinājums tām sievietēm, kurām, piemēram, darba etiķete neļauj nēsāt garus nagus. Gēla nagu laka nebojā nagus.  Arī tām, kas liek gēla laku regulāri, ir ļoti stingri un labi nagi. 

Kā iegūt gēla nagus mājas apstākļos?

Pirmais solis ir rūpīgi noņemt jebkādu nagu laku un taukvielas no nagiem, izmantojot nagu tīrīšanas līdzekli.

  • Atbīdiet kutikulas;
  • Plānā kārtiņā uzklājiet gēla laku — sāciet no vidusdaļas un turpiniet uz sāniem, lai izvairīto no nagu lakas pārplūšanas naga malām;
  • Turiet nagus zem LED lampas (vai UV lampas) no 30 sekundēm līdz vairākām minūtēm (vienmēr ievērojiet norādījumus);
  • Lai iegūtu izteiksmīgāku toni, uzklājiet divas kārtas;
  • Noslēgumā uzklājiet virskārtu gēla nagu aizsardzībai.

220.lv piedāvājumā atradīsiet gēla nagu lakas,  līdzekļus gēla manikīra virskārtai, pamatam, attaukošanas līdzekļus. Jūsu ērtībām ir iespējams iegādāties specializētus komplektus gēla manikīram, kas ļoti būtiski atvieglo procesu un nodrošina rezultātu.

Klasiskās nagu lakas

Klasiskās nagu lakas joprojām priecē ar krāsu toņu bagātību, tāpat, izmantojot visus klasiskajam manikīram vajadzīgos līdzekļus, iespējams iegūt noturīgu rezultātu. Ražotāji nemitīgi uzlabo laku īpašības un kvalitāti, lai tās pēc iespējas ātrāk žūtu un ārējo faktoru ietekmē nenolobītos. Lielākā daļa laku tagad žūst apmērām vienu minūti, kas ir ļoti labs rezultāts. 

Mākslīgie nagi

Mākslīgie nagi ir ātrākais veids, kā iegūt elegantus un garus nagus. Šādu risinājumu vērts apsvērt, ja vēlaties garus nagus uz īsu laiku – īpašu dzīves notikumu vai pasākumu. Saglabājas līdz 10 dienām. Daudzveidīgie dizaini paver plašas iespējas individuāli izpausties. Pašlīmējošos nagus ļoti viegli uzklāt un noņemt. Līme nav nepieciešama, jo nagu plāksnītes ir ar līmslāni. Tās ir izturīgas un elastīgas, jau gatavas lietošanai. Drošas uz dabīgiem nagiem. Viegli noņemams - bez bojājumiem.

Kā saglabāt nagu pārklājumu ilgāk?

Ik pēc 2 dienām pārklājiet nagus ar caurspīdīgu aizsargslāni, tādējādi gan nostiprinot lakas pārklājumu, gan atjaunojot tā spīdumu. 

Vispārzināms, ka nedrīkst lakot, vai līmēt mākslīgus nagus uz slimiem nagiem. Lai uzturētu nagus veselus, ir pieejami stiprinoši un aizsargājoši līdzekļi un eļļas. 

Neaizmirstiet iegādāties arī nagu lakas noņemšanas līdzekli, kā arī ielūkoties 220.lv manikīru piederumu sadaļā. Ja bieži veicat manikīru mājās, laiks iegādāties UV lampu.