„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+10.8 °C
daļēji mākoņains

Vannas istabas interjers - oriģinālas idejas

Apmaksāta informācija

Lai arī cik liela vai maza ir Jūsu vannas istabas, to ir iespējams iekārtot patiešām oriģināli un skaisti, lai katru reizi ieejot vannas istabā Jums būtu prieks. Katram vienmēr ir dažādi ceļi, kā nonākt pie sava ideālā vannas istabas interjera. Iespējams, ka Jūs to veiksiet pašu spēkiem, bet varbūt pieaicināsiet palīgā dizaineri.

Mēs vālamies ieskicēt dažas vienkāršas interjera idejas, kuras katrs var realizēt savā vannas istabā. Kā arī vasara ir ļoti piemērots laiks, lai veiktu remontdarbus un dažādas pārmaiņas ne tikai vannas istabā, bet iespējams pat visā mājoklī.

Sienas

Visbiežāk vannas istabas sienu apdarei tiek izvēlētas keramikas flīzes. Tas nav vienīgais iespējamais variants. Jūs varat izmēģināt arī plastmasas paneļus, vannas istabas sienu krāsot, mākslīgo akmeni vai mitruma necaurlaidīgas tapetes. Jāsaka, ka pēdējais no variantiem ir salīdzinoši nepopulārs. Visbiežāk vannas istabas sienu apdarei tiek izvēlētas keramikas sienas flīzes

Sienas dizains ir tas, kur Jūs patiešām varat radoši izpausties un realizēties, lai vistrakākās idejas kļūtu par realitāti. Ja dosiet priekšroku keramikas sienas flīzēm, tad varat būt droši, ka varēsiet atrast un iegādāties tieši tādas flīzes, kādas vēlaties, jo flīžu tirgus piedāvājums ir ļoti plašs, kā arī to cenu amplitūda, lai katram būtu iespēja iegādāties flīzes, kas izdaiļos vannas istabu.

Pēdējā laikā populāra izvēle vannas istabas sienu apdarei ir “metro flīzes”, kas jebkurā vannas istabā izskatīsies skaisti un padarīs šo telpu oriģinālu un vizuāli pievilcīgu.

Griesti

Vannas istabā visam ir jābūt ūdens drošam, jo nekad nevar zināt, kurā brīdī kādā telpas vietā var tikt ūdens. Šķietami, ka griesti ir tālu no tiešas saskares ar ūdeni, bet jāņem vērā, ka tos var ietekmēt ne tikai ūdens, bet arī karstā ūdens tvaiki.

Ja vēlaties, lai griesti būtu ūdens droši, ir jāpadomā par elastīgo plēvi ar spoguļa efektu, kas līdz ar to vannas istabu padarīs arī vizuāli lielāku un radīs bagātīgu iespaidu. Elastīgā plēve ir absolūti izturīga pret tvaikiem, par kuriem iepriekš jau minējām. Cenu ziņā elastīgā plēve ir salīdzinoši izdevīga, līdz ar to varat apsvērt tās iegādi.

Mēbeles un santehnika

Pārdomāts mēbeļu un santehnikas izkārtojums vizuāli var padarīt lielāku vannas istabas telpu, kas visdrīzāk, ka daudziem no Jums ir aktuāli. Iegādājoties nelielu taisnstūra vai kvadrāta formas izlietni ar augstām malām, varēsiet ietaupīt ne tikai vietu, bet padarīt telpu stilīgu. Vienmēr paturiet prātā, ka vannas istabas izlietni var iebūvēt skapītī. 

Ja Jums ir iespēja, tad tualetes poda tverti iebūvēt sienā, tādējādi atbrīvojot vietu un radot arī krietni vien patīkamāku vannas istabas tēlu. Ne tikai tualetes poda tvertni, bet visu, ko vien var ir ieteicams ievietot kādā nišā, piemēram, veļas mašīnu.

Vannas istabā nevajadzētu piemirst par dažādiem dekoriem, piemēram, mākslīgajiem ziediem, svecēm vai kādām dizaina figūrām. Ja Jums ir vanna, tad lielisks dizaina elements var būt saskaņoti vannas aizkari.

Ja vēlaties radīt pārmaiņas savā vannas istabā, tad noteikti iegriezieties e- veikalā 220.lv, kas sniedz iespēju iegādāties visu, kas nepieciešams gan vannas istabas remontam, gan šīs telpas atsvaidzināšanai. E- veikals 220.lv piedāvā preču piegādi ar pakomāta vai kurjera starpniecību, lai preču saņemšanu padarītu Jums maksimāli ērtu un vieglu. Lai radošs un interesants vannas istabas pārmaiņu process!