„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.4 °C
daļēji mākoņains

Daugavpils Krievu kultūras centrā notika II autordziesmu festivāls

Autordziesmu festivāls Krievu kultūras centra (KKC) pagalmā notika otro reizi. Atsaucās daudzi dziesminieki, kuri priecēja klausītājus ar trīs stundas ilgu koncertu. Koncertu vadīja Anatolijs Baiko.

Koncertā piedalījās Irina Abramova, Jeļena Vitkeviča, Aleksejs Grigorjevs, Valērijs Jermačenko, Ilona Kiruka, Andris Parņevičs, Alīna Prokofjeva, Sergejs Solovjovs, Jevgeņijs Hairuļins, Nellija Jansone un grupa "Ceļabiedri" (vadītājs Viktors Maskaļūns), „Kvarta+” (vadītājs Anatolijs Baiko) un „Starije perci” (vadītājs Sergejs Ivaņko). Klātesošajiem tika prezentētas ne tikai pašu dziesminieku sacerētas dziesmas, bet arī dziesmas ar dzejnieku, tostarp daugavpiliešu -- Natālijas Leončukas un Staņislava Volodjko, vārdiem.

Desmitiem skatītāju, kas apmeklēja šo koncertu, pēc tam devās savās gaitās ar smaidu sejā un izteica lūgumu šādus pasākumus rīkot pēc iespējas biežāk. KKC vadība ir gatava apmierināt pilsētas iedzīvotāju vajadzības. Organizatori plāno autordziesmu festivālu padarīt tradicionālu un aicināt gan izpildītājus, gan skatītājus.