„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.6 °C
apmācies

Stilīgākās NIKE kombinācijas sporta zālei

Apmaksāta informācija

Iestājoties vēsākiem laikapstākļiem un aktivitātēm pārceļoties no āra uz iekštelpām, sporta zāles atkal piedzīvo apmeklētāju pieplūdumu. Nav šaubu, ka sporta apģērbiem tiek pievērsta liela uzmanība: oriģinālu, bet kvalitatīvu un uz fiziskām aktivitātēm orientētu apavu izvēle vairs nav pārsteigums, un aktīvās atpūtas cienītājus pārsteidz to kombinācijas. Nepieciešamība izskatīties stilīgi ir ne mazāk svarīga kā komforta sajūta, ko labi saprot sporta preču ražotāji. Viņu modernās kolekcijas izskatās patiešām estētiskas un oriģinālas. Viens no labākajiem piemēriem ir NIKE radītie apģērbi, ar kuriem noteikti nepaliksiet nepamanīti.

Krāsu bloki - aktuāla tendence

Viena no izplatītākajām krāsu tendencēm, kas vērojama ielās, pasākumos un, šajā gadījumā, arī sporta zālē, ir vairāku līdzīgu toņu izmantošana apģērbā, kas izskatās nedaudz līdzīgi blokiem. Šī kombinācija ne tikai atdzīvina visu tērpu, bet arī ļauj vienlaicīgi iekļaut vairākus ļoti stilīgus toņus.

Kā tos apvienot? Tas ir atkarīgs no Jūsu iecienītākajām krāsām. Gaiši, krēmīgi toņi, mūžīgi stilīgie pelēkie toņi un pat spilgtas, dažkārt pat neona izgaismotājiem līdzīgas krāsas... Izvēlieties 2-4 krāsas, kas ir atšķirīgas, bet ne pārāk atšķirīgas viena no otras, un Jūs vienmēr izskatīsieties lieliski.

Spilgtas krāsu kombinācijas, kas izraisa nostalģiju

Trenažieru zālēs atgriežas vēja brāzmas, kas atgādina vēsturisko modi: runa ir par 70.-90.gadu tendencēm. Spilgtas krāsas, oversized stila sporta apģērbi un masīvas kedas aizvedīs Jūs atpakaļ uz ballīšu, aktīvās atpūtas un stila daudzveidības laikmetu, padarot katru treniņu vēl jautrāku un neaizmirstamāku.

Iedvesmu gūsiet no veciem mūzikas videoklipiem, kulta filmām un varbūt pat vecāku jaunības fotogrāfijām. Nebaidieties no kontrastējošām krāsām un oriģināliem siluetiem: disko iedvesmota mode ir kā rotaļu laukums, kurā katrs rada savus noteikumus, lai izceltos no pūļa!

Klasiskas krāsas un oriģinālas detaļas: nekad nebūs garām

Vēlaties sporta zālē izskatīties neuzkrītoši, bet efektīvi? Šī ir iespējamā misija. Klasiskās krāsas (balta, pelēka, melna...) vienmēr ir modernas un stilīgas, kuras var apvienot ar košām, metāliski spīdīgām detaļām vai citiem īpašiem aksesuāriem. Izvēloties neuzkrītošu apģērba bāzi un mainot aksesuārus, vienmēr varēsiet radīt jaunu, neredzētu izskatu.

Sporta apavi, matu gumijas, dažādas jostas - tie ir tikai daži no aksesuāriem, ko varat kombinēt ar savu pamata sporta tērpu. Arī ar spilgtas krāsas pamata slāni nekļūdīsities: šim nolūkam lieliski noderēs šorti vai sporta krūšturis. Šāda veida apģērbs kalpos kā akcents un neaizēnos kombinācijas galveno paleti.