„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+10.6 °C
daži mākoņi

Kafijas galdiņa izvēle: Svarīgi aspekti, ko ņemt vērā

Apmaksāta informācija

Kafijas galdiņš neapšaubāmi ir viens no elementiem, bez kā grūti iedomāties viesistabu. Šobrīd, kad kafijas galdiņi, līdzīgi kā citas mēbeles, pieejami daudzveidīgā klāstā, var būt grūti uzreiz saprast, kurš variants vislabāk iederēsies konkrētajā istabā. Ko ņemt vērā, izvēloties kafijas galdiņu? Par to vairāk lasiet raksta turpinājumā.

Funkcionalitāte un stils

Kafijas galdiņam būtu jāiekļaujas kopējā telpas interjerā, tādēļ svarīgi, lai tas būtu saskaņots ar pārējām istabas mēbelēm.

Jau laikus padomājiet par kafijas galdiņa funkcionalitāti. Piemēram, ja to izmantosiet tikai kafijas vai tējas tasīšu novietošanai viesību laikā, varat izvēlēties, piemēram, galdiņu ar stikla virsmu un lakonisku dizainu. Savukārt, ja vēlaties, lai galdiņš kalpotu arī žurnālu un citu mantu uzglabāšanai, labs variants ir VidaXL kafijas galdiņi ar atvilktnēm.

Materiāls

Būtisks faktors ir arī materiāls, no kā kafijas galdiņš izgatavots. Materiāla izvēle lielā mērā atkarīga no tā, kādas ir citas viesistabas mēbeles. Piemēram, bieži vien ēdamistabas galdi materiāla ziņā ir saskaņoti ar kafijas galdiņiem. Populāra izvēle ir koks, tomēr tā nav vienīgā opcija.

Forma un izmērs

Kafijas galdiņi pieejami dažādās formās un izmēros. Izvēloties atbilstošāko, ir vērtīgi atcerēties dažas būtiskas nianses:

  • Ovāls vai taisnstūra veida galdiņš labi iederas nelielās telpās;
  • Apaļi un kvadrātveida kafijas galdiņi lieliski papildina plašākas telpas;
  • Domājot par kafijas galdiņa izmēru, paturiet prātā to, ka tam nevajadzētu būt lielākam par divām trešdaļām no dīvāna garuma;
  • Kas attiecas uz galdiņa augstumu, tam jābūt vienādam ar dīvāna augstumu vai mazliet zemākam.

Izvērtējot visus šos aspektus, savām vajadzībām piemērotāko kafijas galdiņu atrast būs daudz vienkāršāk!

Plaša mēbeļu izvēle interneta veikalā VidaXL

Kafijas galdiņi, ēdamistabas galdi un citas mēbeles daudzveidīgā izvēlē pieejami interneta veikalā VidaXL. Apskatiet piedāvājumu un atrodiet piemērotāko risinājumu pēc vēlamajiem parametriem. Lai izvēli izdarīt būtu vienkāršāk, palīdzēs vietnē pieejamie papildmateriāli, piemēram, galdu izvēles palīgs, kur, atbildot uz sagatavotajiem jautājumiem, ātri nonāksiet pie vispiemērotākajiem variantiem.
Ieskatieties www.vidaxl.lv un izvēlieties mēbeles savai viesistabai, virtuvei un citām mājokļa telpām!