„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Kur varētu aizbraukt ar mašīnu uz svētku brīvdienām?

Tuvojoties svētku brīvdienām visdrīzāk, ka daudzas ģimenes plāno maršrutus, kur varētu aizbraukt, lai jēgpilni pavadītu brīvdienas un aktivitātes būtu piemērotas un patīkamas gan lielajiem, gan mazajiem. Mums ir idejas, ko piedāvāt!

Ja vēlaties, lai brīvdienas būtu visai ģimenei paliekošas prātā, tad tās ir jāsāk plānot laicīgi. Plānošanā var iesaistīties visi ģimenes locekļi un izteikt savas vēlmes un priekšlikumus par to, kur vēlas aizbraukt, ko redzēt un ko piedzīvot.

Ja braucienu plānojat ar auto, tad noteikti pārliecinieties par to, vai nav īstais laiks, lai auto nomainītu vasaras riepas pret jaunām ziemas riepām, jo katru dienu paliek arvien vēsāks un sniegs mūs var pārsteigt pat visnegaidītākajā brīdī. Tieši tādēļ, ja dodaties garākā ceļā ar auto un neesat pārliecināti par to, vai laikapstākļi krasi nemainīsies, labāk pirms brauciena veiciet riepu maiņu.

Ja braucat un ceļojat mašīnā kopā ar bērniem, tad neizbēgami ir tas, ka mašīna ļoti ātri var palikt netīra vai piebērta ar ēdienu drupačām. Lai pašu spēkiem varētu auto ērti sakopt, izmantojiet automašīnas putekļu sūcēju, kas ir parocīgs un ļaus Jums iztīrīt pat visneaizsniedzamākos auto stūrīšus.

Ja mašīna ir iztīrīta un sakopta, kā arī uzliktas drošas ziemas riepas, varat doties ceļā. Bet kādus pieturpunktus labāk izvēlēties?

SPA viesnīca

Baseina un SPA apmeklējums var sniegt lielisku relaksāciju un baudu, atslodzi no ikdienas darbiem. Vecāki iespējams vairāk izbaudīs dažāda veida pirtis, bet bērni būs sajūsmā par baseinu un džakuzī.

Izvēloties apmeklēt SPA viesnīcu un tajā nakšņot, Jums nebūs jāsatraucas par ēdienreizēm, jo tās visbiežāk ir pieejamas viesnīcā uz vietas. Tas nozīmē, ka varat uz pāris dienām aizmirst par mājas darbiem jeb pienākumiem, kas jāveic mājās. Atgūstiet spēku, lai pēc brīvdienām justos moži un uzlādējušies.

Viesu māju piedāvājums

Ja vēlaties mierīgāku un mājīgāku atpūtu, tad izvēlieties kādu viesu mājas piedāvājumu, kas ir plašā klāstā gan Latvijā, gan arī ārpus Latvijas robežām. Jums ir iespēja rezervē viesu māju tālu no pilsētas, piemēram, meža nostūrī, ja vēlaties būt vieni, netraucēti un baudīt dabas skaistumu.

Pirts un kubls ir daudzu cilvēku vēlmju sarakstā, ja viņi izvēlas īrēt viesu māju savai brīvdienu atpūtai. Tādēļ meklējot viesu māju, paturiet prātā, ka pirts un kubls ir gluži kā primāra nepieciešamība, lai atpūta laukos būtu izdevusies.

Kaimņvalstu Ziemassvētku tirdziņi

Pēc valsts svētku svinībām, var teikt, ka ar roku aizsniedzami būs jau Ziemassvētki. Kādēļ neizmantot iespēju un neapmeklēt jau pirmos Ziemassvētku tirdziņus, kas atrodas mūsu kaimiņvalstīs. Iespējams pat iegādāties jau kādu dāvanu, varbūt vienkārši nobaudīt karstvīnu ar  mutē kūstošām piparkūkām.

Iespēju, kur doties brīvdienās ir ļoti daudz. Neatlieciet brīvdienu plānošanu uz pēdējo brīdi, lai lēmums, kur doties nebūtu jāpieņem steigā un satraukumā.

Ja meklējat ziemas riepas vai jau minēto putekļu sūcēju, ko izmantot, lai padarītu tīru Jūsu auto, varat tos iegādāties interneta veikalā 220.lv. Šis e -veikals ir unikāls ar plašo preču klāstu, kas paredz to, ka e- veikalā 220.lv varat jau laicīgi sākt meklēt svētku dāvanas visiem saviem ģimenes locekļiem un draugiem. Laicīgi gatavojoties svētiem, Jūs varat izbēgt no svētku stresa un drudža, kas daudzus pārņem tad, ja dāvanu sagādāšana ir atlikta burtiski uz svētku priekšvakaru.