„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Tomātu zupa

Sastāvdaļas:

2 kg svaigu tomātu, 2 sīpoli, 50-100 g eļļas, dilles, cukurs un sāls pēc garšas, siers, baltmaizes grauzdiņi,
Tomātus un sīpolus sagriež, pannā ar eļļu sautē, kamēr tomāti izjukuši un sīpoli mīksti. Izberž dārzeņus caur sietu, lai atdalītu tomātu sēklas un miziņas. Liek masu katlā, mazliet pavāra, pēc garšas pievieno sāli, cukuru (tomāti parasti skābi), samaisa. Šķīvī lej karsto tomātu masu, uzkaisa rīvētu sieru, baltmaizes grauzdiņus, sasmalcinātus zaļumus.