Zefīru un greipfrūtu kūka
Sastāvdaļas:
8 gab. zefīra, 1 liels greipfrūts, 2 paciņas klasisko „Selga” cepumu, nedaudz cukura, nedaudz piena, 500 ml salda krējuma
Greipfrūts jānomizo un jānoņem baltā miziņa, tad jāsadala mazajās daļās. Zefīrs jāsadala gabaliņos. Saldo krējumu saputo ar nedaudz cukura, var izmantot brūno cukuru. Saldam krējumam jābūt pabiezai konsistencei, to samaisa ar greipfrūtu un zefīru, sanāk masa. Ņem kvadrāta formas bļodu un nedaudz „Selgas” cepumu, apmērcē tos pienā un kārto uz formas, tad uzliek masu un tā kārto, kamēr ir masa. Sanāk „kārtaina” torte. Ieliek ledusskapī aptuveni uz stundu, lai nostāvas.