Vistas salāti
Sastāvdaļas:
350 g vistas filejas, 500 g šampinjonu, 300 g cieta siera, 2 ēdamkarotes majonēzes, sāls, pipari pēc garšas
Vistas fileju izvāra sālsūdenī. Izvārītu gaļu sadala plānās šķiedrās. Šampinjonus noskalo, gareniski sagriež plānās šķēlītēs. Sēnes cep eļļā, kamēr iztvaiko šķidrums un tās mazliet apbrūnē. Cepot sēnes sviestā, salātiem būs maigāka garša.
Sieru rupji sarīvē. Gaļai pievieno mazliet atdzisušas sēnes, pievieno sieru - salātus ātri samaisa, lai siers nesakūst vienā gabalā. Pievieno majonēzi, ja nepieciešams, pieber sāli. Salātus liek ledusskapī, lai ievelkas.
Sieru rupji sarīvē. Gaļai pievieno mazliet atdzisušas sēnes, pievieno sieru - salātus ātri samaisa, lai siers nesakūst vienā gabalā. Pievieno majonēzi, ja nepieciešams, pieber sāli. Salātus liek ledusskapī, lai ievelkas.