„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. decembris
Otrdiena
Ādams, Ieva
+0.6 °C
apmācies

Vistas salāti

Sastāvdaļas:

350 g vistas filejas, 500 g šampinjonu, 300 g cieta siera, 2 ēdamkarotes majonēzes, sāls, pipari pēc garšas
Vistas fileju izvāra sālsūdenī. Izvārītu gaļu sadala plānās šķiedrās. Šampinjonus noskalo, gareniski sagriež plānās šķēlītēs. Sēnes cep eļļā, kamēr iztvaiko šķidrums un tās mazliet apbrūnē. Cepot sēnes sviestā, salātiem būs maigāka garša.
Sieru rupji sarīvē. Gaļai pievieno mazliet atdzisušas sēnes, pievieno sieru - salātus ātri samaisa, lai siers nesakūst vienā gabalā. Pievieno majonēzi, ja nepieciešams, pieber sāli. Salātus liek ledusskapī, lai ievelkas.