„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Bīdina par terora aktu draudiem Skandināvijā un Baltijas valstīs

ASV Valsts departaments svētdien brīdināja savus pilsoņus Skandināvijā un Baltijas valstīs būt īpaši modriem, it īpaši lietojot sabiedrisko transportu, jo saņemti draudi par iespējamiem terora aktiem.

Komentāri

04.11.2004 16:27
Pac gudrākais vietējais
Ja ASV brīdina, tad variet ticēt - vismaz viens terora akts kaut kur būs. Ne jau tāpēc, ka viņi ir ļoti gudri un prot ļoti labi visu paredzēt. Ne arī tāpēc, ka viņiem no slepeniem avotiem būtu zināms, ka kaut kas tāds tiek rīkots. Vienkārši viņi paši taisās to terora aktu uzrīkot. Tāpat kā viņi ir radījuši Bin Ladenu, kas pirms ASV prezidenta vēlēšanām parādās televīzijā - atliek tik papētīt kam tas bija izdevīgi. Un tāpat - kam ir izdevīgi, ka Latvijā notiek teroraistu uzbrukumi? <br><br>Īstie teroristi ir paši Amerikāņi!!!
02.11.2004 19:29
arii vieteejaa,bet gudraaka
Ja tā domājošo mūsu pasaulē ir daudz,tad gan vāks visam.Ielaid TĀDU valdībā un var krustu pārmest un gaidīt pēdējo stundiņu...
02.11.2004 14:03
vietejais
Vai tad Latvija r kardeiz bijusas problemas!!!??? Tas sakas tikai tad, kad kaut kas notiek. Gan jau, uzies gaisa kada skola, veikals,tad jau ari vares padiomat vai tur irkas jadara vai ne.Un kas tad traks, azak cilveku, mzak problemu.