„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Tev spārni ir koši, tos vicini droši!

Bizbizmārīt, mājiņa deg! – skaitījām bērnībā, kad gribējām, lai uz plaukstas noliktā mārīte aizlidotu. Marinas Stočkas mārītes gan nekur nelido, tās rātni apmetušās viņas dzīvoklī un ir labas viņām atvēlētās telpas īrnieces.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.08.2008 16:57
Aina, ainucis5@e-apollo.lv
Es Īslīces pagasta bibliotēkā gribu veidot mazo bērnu klubiņu,,Mārītes"' un tā sāku vākt visādus materiālus no interneta. Arī Jūsu rakstiņu izkopēju. Vienīgi gribētu bildītēs redzēt Jūsu sakrāto kolekciju, lai par to stāstītu bērniem.Varbūt kaut kur tā ir redzama fotoattēlos?Priecājos par Jūsu veiksmi un vēlu daudz sakrāt.Atsūtiet savu e-pastu es jums aizsūtīšumateriālus ko esmu savākusi no interneta.
17.07.2007 09:51
mairita, peksis27@inbox.lv
manai 3 gadiigai meitinjai arii ljoti patiik kraat bibinjas-taa vina taas sauc ,vinai ir miikstaas bibinjas,trauki,zekes,apgeerbi,kraajkasiite,piekarinji un daudz kas cits,tas aizsaakaas apmeeram tad kad vinai bija2 gadinji un tagad vinjai jaapeerk tad tikai ar bibaam