„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Ziemassvētku dāvanu meklējumos aicinās – Daugavpils Ziemassvētku tirdziņš RU

Sapņojat par svētku sagaidīšanu bez stresa? Vēlētos atrast gan gardus konditorejas izstrādājumus, gan dāvanu idejas vienuviet? Tādā gadījumā 30. novembrī un 1. decembrī Jums ir šeit jābūt – Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies gaidītākais svētku tirdziņš – Daugavpils Ziemassvētku tirdziņš. Pilsētas lielākais tirdziņš kā katru gadu pārsteigs ar bagātīgu izvēli un tūkstošiem apmeklētāju reibinās ar Ziemassvētku noskaņojumu.

Vairāk nekā 150 tirgotāju vienuviet

30. novembrī no plkst. 10 līdz 18 un 1. decembrī no plkst. 10-16 Daugavpils Olimpiskajā centrā notiekošais tirdziņš pulcēs vairāk nekā 150 pārdevēju, kas ieradušies no visdažādākajiem stūrīšiem – sākot ar mazajiem uzņēmējiem, līdz labi zināmiem zīmoliem, kas piedāvās plašu izvēles klāstu. Ražotāji piedāvās svaigus pārtikas produktus, konditorejas izstrādājumus, saldumus, augu tējas, garšvielas, medu, ievārījumus, šokolādes utt. Tos, kuri meklē svētku atribūtiku, sagaidīs vaska sveces, eglītes rotājumi, lampiņas, vilnas izstrādājumi, Ziemassvētku pušķi, rokdarbi no lina un filca, dzintara rotas un vēl vairāk. Ar iespēju iegādāties kaut ko jaunu vilinās arī apģērbu un aksesuāru ražotāji. Šeit, uz vietas satiktie radītāji ar prieku atbildēs uz visiem Jūs interesējošajiem jautājumiem un palīdzēs atrast labāko cenas un kvalitātes attiecību. Bagātīgā izvēle palīdzēs atrast preci ikvienam apmeklētājam.

Idejas svētku galdam un mīļajiem

Oriģināli izstrādājumi, gards ēdiens, unikālas preces, moderni apģērbi, dažādi līdzekļi, roku darba rotas un Ziemassvētku atribūtika bagātīgā klāstā – vai atrast šo visu zem viena jumta nav tas, par ko sapņo ikviens, kurš gatavojas Ziemassvētkiem? Tirdziņā būs iespējams jau iepriekš, bez stresa un rindām sagatavoties lielākajiem gada svētkiem. Kāpēc stāvēt tirdzniecības centru rindās un pirkt izstrādājumus, kas ne ar ko neatšķiras, ja varat nesteidzoties atrast unikālas dāvanas saviem mīļajiem?

Izklaide visai ģimenei

Daugavpils Ziemassvētku tirdziņš neapšaubāmi kļūs par izpriecu visai ģimenei. Svētku laikposma skrējienu un steigu būs iespējams iemainīt pret mierīgu iepirkšanos. Unikālos izstrādājumus, ko nepārdod nevienā masu veikalā, kopā ar mīļajiem varēsit izvēlēties bez stresa un steigas jau 30. novembrī plkst. 10 – 18 un 1. decembrī no plkst. 10-16 Daugavpils Olimpiskajā centrā. Ieeja pasākumā bez maksas.